2018 01.01.2018  -  31.12.2018
Vejledning

Delepart Minuty (DMin)
Tilmeld/Læs mere - (0)

Venteliste helpart (Vhel)
Venteliste til helpart på pony/hest
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pony I Trækker (P I)
½ times begynderhold, hvor man skal lære at styre ponyen i såvel skridt som trav i letridning, før man kan rykke videre. Udover underviser er der 5-6 dygtige ponyryttere, der hver weekend hjælper med at trække/styre ponyen ved behov. Det betyder, at forældre kun behøver deltage, hvis de også har lyst til at få motion.
Tilmeld/Læs mere - (6)

Pony II Begynder (P II)
3/4 times hold, hvor man efter at have styr på trav med letridning også lærer at sætte ponyen i galop. Der undervises i tilbageskridt og ridning på volter m.m. Der undervises også med lettere springning over cavalettier samt når vejret tillader det ridning til Hundesømosen.
Tilmeld/Læs mere - (5)

Pony III Let øvet (P III)
1-times hold hvor eleverne rider meget selvstændigt. Al op- og afsadling forudses som kendskab for eleven. Undervisningen indbefatter træning til lettere konkurrencedeltagelse såsom LD eller LC1 klasser på klubplan. 
Tilmeld/Læs mere - (4)

Springhold (SPR)
Springning på rideskolepony. De mindre øvede elever springer på det første hold.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Partspringning (PASPR)
Springning for Partryttere (inkl. i parten), 
Springning på part- eller privatpony. Tiden aftales med Tanja, og man rider enten samtidig med rideholdene eller efter almindelig undervisning stopper. Om sommeren springer man ofte i Bernstorffsparken
Tilmeld/Læs mere - (1)

Privatspringning (PSPR)
Springning på part- eller privatpony. Tiden aftales med Tanja, og man rider enten samtidig med rideholdene eller efter almindelig undervisning stopper. Om sommeren springer man ofte i Bernstorffsparken.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning pony (OPP)
Opstaldning af pony i boks. Boksleje er 1000 kr. (momsfrit). Fodring, udmugning, håndtering m.m. er 3590 kr. inkl. moms - ialt 4590 kr.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning - fodring (OPF)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning pony - trækning (OPT)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning boks (OPS)
Opstaldning i boks. Boksleje er 1000 kr. (momsfrit). Fodring, udmugning, håndtering m.m. er 3590 kr. inkl. moms - i alt 4590 kr.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Helpart (Hel)
Helpart på pony.
Udlejes januar-december med ret for lejer til at tage delparter. Rideskolen betaler foder, smed, dyrlæge og fold i perioden, hvor rideskolen er lukket. Ligeledes sørges for fodring og udmugning. Konceptet er det nærmeste man kan komme til at have egen pony. Der er 1 måneds skriftlig opsigelse til slutningen af en måned. I beløbet indgår huslejen 500 kr. (momsfrit)
Tilmeld/Læs mere - (0)

Lørdagspart (Lø)
Eftermiddagspart på en af rideskolens ponyer efter formiddagsholdene er sluttet. Partreglerne findes under ridekoleparter. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Søndagspart (Sø)
Formiddagspart på en af rideskolens ponyer før eftermiddagsholdene begynder. Partreglerne findes under ridekoleparter. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Delepart Uspec. (D_Div)
Tilmeld/Læs mere - (3)

Test (test)

Hjælpekonto til at aktivere profiler

Tilmeld/Læs mere - (2)